جاي دادن سبزيجات در رژيم غذايي از جانب متخصصان تغذيه زياد پافشاري مي شود و بسياري معتقدند تغذيه تندرست تغذيه اي است که در آن گياهان تقسيم ابهت از رژيم غذايي را تشکيل دهد. گياهان حائز فيبر بالا مثل گل کلم بسيار براي سلامت تن و به اخص براي دستگاه گوارش مفيدند. از گل کلم به شيوه هاي گوناگون مي توان استفاده کرد يعني هم مي طاقت به چهره پخته در غذاهاي متفاوت از فوايدش بهره برد و هم به صورت خام در انواع سالاد و ترشي. از دسته غذاها و خوراکي هايي که مي تاب با گل کلم خوشمزه تهيه کرد: استيک گل کلم، ترشي گل کلم، سبزيانه گل کلم، خورش گل کلم و است که خواص زياد دارند.


گل کلم گياهي است سرشار از آنتي اکسيدان و فيبر که به عملکرد دستگاه گوارش کمک بسيار مي کند که البته مصرف اين گياه به چهره خام حائز خواص بيشتري است. با پروا به فوايد بسيار اين گياه خوشمزه در اين نوشته کوشش داريم شما را با شيوه تعبيه خورش گل کلم خوشمزه و با کالري پايين آشنا نماييم  که هم براي کسان گياهخوار زياد پسنديده است و هم براي کساني که قصد دارند رژيم  لاغري بگيرند بعد با يادگيري شيوه تعبيه آن مي توانيد اين غذاي گياهي را در رژيم خويش بگنجانيد و از خواص و مزه و طعم خوب آن به خوبي بهره ببريد. خورش گل کلم را هم همراه پلو و هم با انواع نان قابل سرو است.


آموزش آشپزي گياهي


 شيوه درست کردن خورش کلم



 


مرحله اول:


گل کلم شعور شده را در ظرفي بريزيد و اندکي آب داغ در ظرف بريزيد تا به گل کلم شوک دهيد و کمي شکفته شود.بعد در سبد بريزيد تا آب اضافي اش گرفته شود.


مرحله دوم:


تابه را گرم کنيد و مقداري روغن درون آن بريزيد. سير له شده و زيره و ريحان را در تابه تفت دهيد لغايت عطر آن را حس کنيد.


مرحله سوم:


پياز را نگيني خرد کنيد و به درهم سير و زيره تفت داده شده اضافه کنيد تا کاملا احمر و طلايي شود.


مرحله چهارم:


گوجه فرنگي شعور شده را  به اتفاق ادويه و خرد شده به پياز اضافه کنيد. اجازه دهيد آب گوجه کشيده و گوجه کمي سرخ شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانش و آگاهي چمانه و اسرار حج مرکز میناکاری شیراز چاه نامه - سید تقی سیدی حسن رضا بنارسی Carolyn نیکو فایل 2 افشاء و نقد انحرافات شیعه و سنی